Akoestiek

Brundel Schilder- behang- en spuitwerk is tevens gespecialiseerd in het spuiten en afwerken van plafonds gemaakt met akoestische plafonds.

Deze specialiteit heeft Robin overgenomen van Schildersbedrijf Berends uit Twello, dit bedrijf is wegens pensioen gestopt in 2015. De laatste periode heeft Robin veel samengewerkt en hebben ondermeer gezamenlijk de volgende gebouwen voorzien van een akoestisch plafond: Anna-Frankhuis, het Boymans Museum in Rotterdam en het VU Medisch centrum in Amsterdam.

Omdat er steeds hogere eisen aan de akoestiek gesteld worden, wordt dit steeds meer toegepast in woningen, scholen en openbare gebouwen en horeca. 

Wilt u een plafond (of wand) met een strak gesloten uiterlijk en tegelijkertijd een oplossing voor de akoestiek, dan is een geperforeerde gipskartonplaat, die aan de zichtzijde is voorzien van een glasvliesdoek voor u de oplossing. 

In combinatie met een akoestische coating wordt een optimale geluidsabsorptie verkregen, terwijl het oppervlak visueel gesloten blijft. 

Heeft u een ruimte waarin verbeteringen op akoestisch gebied wenselijk zijn? Een Akoestische plafonds is dan ook de oplossing.